Blogg 28: Hur blir du en nätverkare!? Tips! Del 3

Det finns en uppsjö av nätverk och mötesplatser för företagare. Företagare har länge insett att vi behöver varandra, vi behöver mötas för att skapa möjligheterna. 

Jag tjatar alltid om sociala medier och hur viktigt det är, vilka enorma dörrar det öppnar, men det är bannemig i de personliga mötena som det sker magi.

Jag är rätt känslig med vem jag jobbar med och har runt mig. Går inte bara på det som skrivs och som jag läser. Vill träffa och känna in människorna. Och en del vill jag även se prestera för att gå i god för dem.

Företagare / entreprenörer har ett annat beteende när det kommer till möten. Tror faktiskt vi har ett mer öppet sinne än de flesta anställda. Vi är kanske mer vana att vara kreativa, skapa möjligheterna själva, skörda frukten av allt arbete men framför allt vet vi att Rom byggdes inte på en dag!

Så fastna inte bakom skärmen. Hur trygg o go den än må vara. Ge dig ut o smaka på livet. Du får lov att smyga i kulisserna de första gångerna, bevaka, ta in och se andras beteende. Eller så tänker du mindre o gör mer. Släng dig in i leken och se till att ha gott om visitkort med! =)

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar