Blogg 50: Understimulerad

Jaha, så är jag ”där” igen…

Känner mig sjukt understimulerad. Undrar om det finns något mellanläge i min hjärna?! Antingen är det fullt ös, eller så bromsar / bromsas jag fört att återhämta och sen kommer känslan av tristess.. 

Känner att innehållet i min hjärna och kropp inte används. Har nästan 20 som företagare bakom mig, 11 företag inom flera olika branscher. Har gått på de flesta minor man kan tänka sig och har oändliga historier och erfarenheter i bagaget. Ska det gå till spillo?!

Eller funkar det att jag ber universum om hjälp?! Använd det. Det förtvinar! Låt det inte varit förgäves med alla lärdomar.

Vet i nästa andetag att detta tillståndet, det frustrerade och understimulerade tillståndet, skrämmer. Så får göra mitt bästa för att hålla mig ”på plats”, håller tillbaka, inte ge uttryck för det för mycket. Vilket gör mig ännu mer frustrerad…

Kan vara väldigt intensiv och gå igång i ullstrumporna. Har lätt för att, i rätt sällskap!, se samband och skapa nya idéer, ”ser” styrkor hos människor och deras potential intuitivt. Inte hos alla, bara de som är öppna och välkomnar in.

Undras om fler affärsutvecklare ser det så?! Jag ser och känner nervbanorna, hur energierna studsar och utvecklas. Ser sällan siffror. Vilket anses fel på så många sätt i vårt samhälle.

Nåja, min hjärna må vara udda och skrämmande för en del, men en ganska go plats att vara på för mig! 😉

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar