Blogg 63: Måndag med blandade känslor

Precis jobbat klart. En omväxlande dag med både kunder, möte för ett nytt projekt, leveranser och anmälningar till Bli Berörds evenemang. Precis som jag trivs bäst att jobba! =)

Är otroligt nöjd med dagen som företagare! Som mamma, ja, det har sina utmaningar att ha tonårsbarn. 😉 Undrar ibland om de inte tröttnar på mitt tjat, jag gör det iaf! Hur många gånger bör man upprepa sig? Började fundera på konsekvenser idag. Hehehe.. Du vet, det är de där enkla sakerna, ta ner disken från ditt rum, ta ner tvätten, ta ner smutstvätten, plocka undan efter dig i köket. Ja, typ det där. Upprepar det VARJE dag!

Maken jobbar i Ystad idag, hela veckan faktiskt, med Havsresan. Ett samarbetsprojekt han varit en del av i några år, de flyttar runt till olika kuststäder i Skåne, i år är de i Ystad. Idag har de tydligen dykt. Såg det på facebook. 😉 Fick frågan innan idag, ”va skoj, då träffas ni på riktigt denna veckan?!”, öhh.. nä?! Han sover i båten. Han var iofs hemma om o hämtade grejor. Tog 10 minuter sen var han iväg som en avlöning igen. Känner mig tokdissad! 😉

Så eftersom ingen annan (snyft snyft) ger mig frukost på sängen imorgon så har jag ställt in bakmaskinen så jag får nybakat glutenfritt bröd kl 7.20 imorgonbitti. Det och kaffe och jag mår som en prinsessa! =)

Jag skapar mitt eget liv och även om jag just nu är ledsen över att sova ensam inatt igen så lever jag det liv jag valt och njuter av! =)

bread-1281053_960_720

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar