Blogg 76: Filmstjärna för en dag! Nästan iaf.. ;)

Jäkla virus… fått uppdatera säkerhetsinställningar på datorn, mail och blogg idag. Är något av djävulens påfund det med virus! Så drygt och en massa merjobb.

Well, well, nu bör det vara rensat!

Har haft skoj och skrivit manus och filmat idag! En av våra kunder har utbildning med sina homepartysäljare i helgen, vanligtvis brukar jag vara där och få prata om Nature Calling och våra produkter, svara på frågor etc, men denna gången kan jag inte. Ska ju springa Göteborgsvarvet på lördag och, även om maken inte förstod det, så tar jag alla kidsen och kör upp tredan fredag eftermiddag, myser och har det gott och kör hem söndag igen. Min lilla get away nu efter en tuff start på året. =)

I alla fall, har filmat produktinfo till dem istället. Var ganska skoj. Blev en del tagningar och efter hand kändes det mer avslappnat. Inte helt perfekt men enkelt och naturligt, som våra produkter OCH all infon kom fram som de behöver!

Sitter just nu och laddar upp det på min youtube-kanal, tänker att det är enklast att de hämtar klippen där! Skicka stora filer kan ställa till det. Det ska vara rätt program och så, denna behöver de bara klicka upp på en skärm! =)

Kan länka sen när allt är klart, tar lite tid att ladda upp!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share