Blogg 78: Göteborgsvarvet

Helgen har bjudit på utmaning, mys och en get away!

Har ju tränat inför Göteborgsvarvet, 21 km, i snart 6 veckor (varav jag varit sjuk 2 av dem! 😉 ) och igår var det äntligen dags. Ska villigt erkänna att jag inte var helt övertygad om att jag skulle fixa det! Vet att huvudet aldrig skulle tillåta att bryta, men var lite orolig att jag skulle gå sönder.

De första 12 km gick riktigt bra, kändes enkelt och trevligt, njöt i fulla drag, sen kom krampen.. och sen började det göra ont i höfter, vader och framsida ben. Fick börja gå och varva med löpning så gott det gick. Blev en rätt kass tid, men jag tog mig runt. Det får räknas för något!

Har dessutom grym träningsvärk idag så skönt att veta att mentalt höll jag bättre, fick inga riktiga dippar, och det var kroppen som satte stopp.

Visst är medaljen snygg?!
Visst är medaljen snygg?!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share