Blogg2: Vad är energi för dig?

Hur ser du på energi? Känner du energi? Den som genomsyrar allt levande och dött omkring oss? 

Känner du att ibland möter du personer som ger dig en energiboost och ibland möter du personer som drar ner din energi?!

Jag är superkänslig för detta. Det finns personer som jag möter som får min hjärna att poppa popcornsidéer, där kopplingar bara dyker upp i mitt inre och det är fritt flöde, sen finns det några som dödar kreativiteten så fort jag vistas i samma rum som dem. Jag har selektivt valt ut de jag vill ha omkring mig. Som ger en go känsla i magen och i hjärtat på olika sätt. Det måste inte vara popcornskänslan! 😉

Omgivningen är för mig något av det viktigaste vi har, de som ger stödet, som peppar eller som trycker ner, dödar. Inte bokstavligen. Och självklart är det också de vi väljer att stötta tillbaka med hjärta och lust, för att vi vill, det känns bra inombords!

Välj med omsorg!

light-bulbs-1125016_640 kopia

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share