Myxbyxor en fredag!

Idag gjorde jag något nytt, helt nytt och, för de som känner mig, väldigt udda.

Jag tog på mysbyxorna, packade bikinin och gick på SPA. Sitter så här på eftermiddagen, hemkommen, och känner mig så himla ren! och mjuk o go i kroppen. Landad!

Bokade för ett par veckor sen heldagsSPA i Mossbylund och en massage. Varit där ensam hela dagen, trivs väldigt bra i eget sällskap med mina egna tankar. Vilsamt.

En kort o gott god upplevelse som säkert kan toppas ytterligare. hade inte ätit frukost eftersom jag tänkte göra det där, men fick väl där besked att ingen mat serverades innan kl 11, trots det är ett hotell och jag hörde att konferensgänget fick förmiddagsfika vid 10. Eftersom jag hade en massage bokad 11.45 åt jag först efter behandlingen och fick vänta 45 minuter på min frukost / lunchmacka.. Vilket förtog upplevelsen något och fick irritationen att pyra smått, trots avslappning och mysig miljö.

Vill ge en stor eloge till massören som var duktig!

Spännande o se vart det bär hän nästa gång, tänkte ”porrsurfa a la Carina” ikväll o leta nya resmål, åker som bekant inte till samma ställe 2 gånger självmant, det finns ju en hel värld att upptäcka!!!!

Mysstund på Mossbylund!
Mysstund på Mossbylund!
Kaffepaus!
Kaffepaus!

Taggar för ett RPM, spinningpass, nu om 30 min. Kroppen känns stark och käkarna avslappnade. Det blir en bra kväll detta!

Njut!!!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share