Nature Calling

Nature Calling – Ditt naturliga val

Kärlek och Lust är viktiga delar av livet!

Jag har varit inom erotikbranschen sedan -97 då jag startade första ”kvinnovänliga” webshopen. Det blev sedan homeparty, säljare, butiker, franschisekoncept och flera säljare. Sålde det företaget för snart 6 år sedan, då med 7 butiker, några webshopar och 140 säljare runt om i landet.

Kände att det saknades något i den branschen. Folk ställde mer o mer krav på mat, miljö men glömde gärna det de använde intimt!

Så grundkraven jag går efter när jag tar fram recepten på våra produkter, tar fram o tillverkar allt själv! gillar ha kontroll hela vägen, är; jag ska kunna ge det till min mamma, mormor och syster och veta att de får bra produkter som fungerar. Höga krav och bra råvaror är A och O!!!

Upplevelsen ska finnas, känslan ska va tilltalande och miljön ska inte ta skada!

Vi har några storsäljare bland våra produkter!

Intimsprayen är helt enastående, sprayas på, på både män och kvinnor, mentholbaserad så den öppnar blodkärlen så känseln ökar. Supermysigt!

Bodyglide med jordgubb, vanilj eller citron / lime smak / doft, mysigt kroppsglid att använda på hela kroppen med naturlig doft.

Intimategel, samma tanke som sprayen men med kamomill och aloe vera som vi lagt till för deras välgörande egenskaper!

Healing bodyglide, så mycket mer än ”bara” ett glidmedel! Med sheasmöroljan som verkar återhämtande på känsliga delar, så perfekt att använda till vardags eller mellan sexet!

Body butter, som healing bodyglide men snäppet bättre! Inte flytande som healing bodyglide utan i fast form, sheasmör, mangosmör, kakaosmör och aprikosolja för perfekt resultat! Smälter vid kroppsvärmen o lätt att massera in!

Vi säljer till återförsäljare runt om i landet och finns på de flesta ställen som säljer intimprodukter eller vill sprida kärlek och lust! 

Vi söker alltid fler återförsäljare! För kontakt, maila carina@naturecalling.eu

www.naturecalling.eu

Share