Pdyk AB

PDYK – går till botten med Dina problem

PdykNu är inte Pdyk enbart mitt företag, på pappret är det till 51% makens. Min del i det hela är att jag sköter ekonomi, l samtal och bokningar, försöker få struktur i bolaget och får rycka in ibland (läs; bli intvingad! ;)) på jobb ute till sjöss.

Den gången vi bogserade ett gammalt militärskepp från Malmö till Södertälje o var till sjöss i en vecka och jag var sjösjuk i 36 timmar och fick hoppa mellan fartygen vid skymning o gryning för att tända lanternorna, då kände jag att jag levde. Stod o grät på relingen, 100 meter djupt omkring, inget land i sikte o jag skulle ta mig mellan fartygen. Tacksamt nog har jag en förstående make… 😉 det var då ”Bara lös det!” myntades!

En del film och miljöjobb har jag varit med på, enklare dykjobb, sågat armeringsjärn utanför badstranden =), tömt kasuner på vatten mitt i vintern, brytit is… tja, jobb där det är arbetsoverallen som gäller och där man får skit under naglarna. Det härdar! 😉

PdykPatrik är dock en mycket klok man med enorm känsla och kunskap om båtar, hav, miljön i havet, maskiner, motorer, dykning och fiske!

Ännu roligare är alla miljöprojekt som vi dragits in i mer och mer!

Spökgarnsrensningar har kommit att ligga oss båda varmt om hjärtat!

Härligt att göra skillnad!

Så väl värt ett besök eller varför inte en tur med båten!?!

www.pdyk.se

www.facebook.com/PdykYstad

 

Share