Reflektion, framtid och planering

Heldagsmöte idag! Planering med Nätverket Österlen, sitter i styrelsen där o ansvarar för sociala medier. Trivs med uppdraget, har idéer o kan givetvis inte va tyst på mötena. Inser själv att jag borde ha en talarpinne, nu är det OK, nu är det inte ok att prata och nej, man pratar inte i mun på andra. Men jag har ju så mycket kul att berätta o säga!!! Jag spricker annars!

10686661_10152465911232927_7451146872588902059_n

 

O så är det ett kul gäng i styrelsen, duktiga företagare! Härlig blandning! Vi tycker inte alltid lika och uttrycker gärna våra tankar men vi kan skratta med varandra vilket är väldigt förlösande. Meningen är ju att vi ska ha olika åsikter, det är utveckling!!!

Vi hade mötet på Malmö Arenan idag! =) Goa godisar ;)
Vi hade mötet på Malmö Arenan idag! =) Goa godisar 😉

Japp, så såg min dag ut! Reflektion på året som gått, 17 nya medlemmar har vi fått, tycker jag är fantastiskt! 63 medlemmar totalt, gör oss till det största affärsnätverket i denna hörnan av Skåne. Bra gjort! Vi har kul på träffarna, bjuder på riktigt bra och intressanta föreläsare och höjer ribban inför nästa år då vi firar 10-årsjubileum!! Har en idé som är skitbra där, men den är inte förankrad i hela styrelsen. En sån sak som vi behöver debattera för lite till! 😉

Julekramar

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share