Sjögräsänka med ambitioner

Förhållande och relationer är aldrig enkelt, de kräver ständig energi, arbete, förståelse, insikt och kärlek.

Har ju en man som är på sjön stor del av året, inget så där regelbundet 2 veckor iväg 2 hemma, utan ibland över dagen, ibland blåser det o ställs in, ibland 4 dagar, 8 dagar, 1 månad. Där båten och dykarna behövs, där är han.

Tanken har varit att vi ska jobba mer ihop och det är sakta men säkert ditåt jag arbetar. Men själva jobbet är inte den stora utmaningen. Det är det mentala. För att kunna vara ute på sjön mer ihop behöver jag släppa det jag gör idag mer. Har släppt taget om många projekt men har kvar en hel del fortfarande. Inkomstmässigt känns det dumt att släppa o stänga och jag söker alternativa lösningar men framför allt mentalt. Jag är uppfostrad med föräldrar som skildes och där ekonomin var snedvriden av att mamma varit hemma i 12 år med oss barn. Så den stora rädslan är att inte ha något eget som jag kan kontrollera o styra, att släppa taget om (den lilla men dock) inkomst jag har redan. Det som jag byggt. Det jag är stolt över.

Ett pågående projekt som kommer landa när det är klart. Tankarna och styrningen är på rätt väg. Så just nu startar jag inga nya projekt utan gör mer det som jag redan kan o gör. Funderade på en ny utbildning men det landade inte rätt i magen så släppte det. Att följa magkänslan är viktigt för mig. Energiernas flöde. Det blir som det ska vara. Just nu sysselsätter jag mig på hemmaplan, får alltid otroligt mycket gjort när maken är på sjön, energikapitalet räcker till massor.

Men nu är det en fullbokad jobbdag på Parelle som ligger framför mig. Kvavt och varmt ute, regnade precis en skvätt, svettig fast jag sitter still o inte gjort något. Men längtar till Parelle, till kollegorna som jag bara älskar och till kunderna som fyller mina dagar med utmaningar, utveckling, livshistorier och glädje!

Njut av dagen! / Carina

Share