Söndagen helgar vi!

Försöker hitta en bra början för att få in känslan för tempot just nu. Funkar inte. Ju mer jag skruvar upp det desto effektivare blir jag o omgivningen blir ”lidande”. Vi är på olika energinivå, så klart det blir svårigheter emellanåt att kommunicera. Håller kvar i bakhuvudet hela tiden, vi är olika, inte min rätt att döma. Men ändå inte där fokus ligger, jag kör på med mitt o det jag ska genomföra.

Har mycket leveranser nu, tillverkar allt efter hand så det tar en stund för varje beställning. Men kunderna får fräscha varor!!

Internet i fokus är på tisdag, tar mycket energi nu. Lite sista sekunden arbete som dykt upp o ska lösas. Utmanande. Fokus där är att genomföra ett fantastiskt bra evenemang med nöjda deltagare! Brukar bli riktigt bra.

Har tagit dagen till lugnare tempo, sov till 10. Med tanke på de längre arbetsdagarna senaste tiden och veckan som kommer är vila bra. Småjobb, flera leveranser ska gå imorgon så avier ska skrivas ut.

Carina Månsson / Ystad / Mångsysslande entreprenör

Share