Bli Berörd

Alla dessa människor jag mött när jag varit, och är, ute på olika mingel, nätverksträffar, möten osv, flera av dem har intressanta historier att berätta. De har dessutom ett genomtänkt sätt att framföra dem på!

Har valt att lägga evenemangen på is tills vidare! Min expertis är dock till salu för den som vill ha hjälp med att skapa o bygga upp evenemang och jag föreläser gärna själv kring entreprenörskap!

 

Bli-Berörd-Logotyp-PNG

Vilket gör att folk lyssnar och tar det till sig. Och utveckling tror jag på!

När jag för något år sedan funderade på vad jag skulle göra med alla dessa kontakter, jag såg en vilja att sprida deras budskap, kände jag; jag bor i en besöksregion. Det innebär att 3 månader / år är det fullt ös här och jag stormtrivs, människor är glada, öppna, uteserveringarna överfulla, nya intryck och influenser. Sedan stänger det ner. Höst, vintern och våren är som bekant redan tidigare ganska tunga månader, när höstmörkret sänker sig så tycker iaf jag att det kan va ganska jobbigt.

Jag älskar träffa folk! Att träffa människor som kan mer om något som jag skulle vilja lära mig mer om. Och jag anser att fokus ligger till så stor del på turisterna så vi som bor här året om, vi glöms bort!

Bli Berörd skapar inspirerande föreläsningar och evenemang om olika ämnen som på något vis Berör! Nu efter nästan 6 år har det blivit över 60 evenemang i olika storlek! Ensam som arrangör och tillsammans med andra aktörer.

Hemsidan uppdateras löpande om nyheter, vad som komma skall och bilder från tidigare träffar.

Alla evenemangen är öppna och därför är alla välkomna! =)

The more, the merrier!

www.bliberord.com

Share