Blogg 30: Hjälpreda på jobb!

Köpte en liten söt blond westie för 11 år sedan för att barnen var djurrädda. De var 3 och 7 år och skrek hysteriskt så fort en hund kom i närheten. Eftersom jag haft djur i hela mitt liv, hade häst under många år bla, så ser jag det som något som begränsar i vardagslivet. Så kunde vi inte ha det!

Så jag skaffade hund, Becky, världens sötaste o gulligaste westie med oändlig kärlek. Hon var 8 veckor när hon kom till oss och vi hade förmånen att ha henne i våra liv tills för 1 månad sedan. Då dog hon. Förkrossande! Så otroligt stort tomrum en så pass liten varelse kan lämna. Huset ekade av tomhet.

Så efter 2 veckor stod jag inte ut med tomheten längre. Har en man som sällan är hemma och sängen kändes större än någonsin!

Jag hittade en liten byracka på Blocket. Blandning jack russel och shih tzu (en jack shit som vi kallar honom! ;)) vid namn Dex.

Med 3 tonåringar i huset, varav 2 på sitt 18:e år, så var det ett tag sedan småbarnstiden. Men den är tillbaka. Dock utan de vakna nätterna. Det är leksaker ÖVERALLT, det är bus i massor, kärlek, bitlekar, väskan ska packas när vi ska iväg… men jösses va nyttigt det är! Han hjälper mig ta mina pauser i arbetet som jag lätt ”glömmer”.

Han sover vid mina fötter, han är med mig på jobb och på möten. Och han fyller tomrummet i sängen trots sina 3 kg. Min lille goding!

Dex The Puppie
Dex The Puppie

Ibland är det skönt med hjälp att förstå vad som är bäst för en!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar