Blogg 33: Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Gillar verkligen det tankesättet. För även den enskilda människan kan vara med o påverka. 

Har försökt lära mina barn genom deras uppväxt att alltid vara sitt bästa Jag. Att tänka att vi behöver inte nå massorna utan börja med de omkring oss. Tänk o jag inspirerar och påverkar 5 personer genom mitt liv till att tänka om, ta hand bättre hand om sig själva, se kärlek i sig själv och sina medmänniskor och de här 5 personerna i sin tur påverkar vars 5, och de i sin tur vars 5. Förstå vilken spridning det blir!!!

Att vara en person som följs av många, och ja, många är självklart relativt, men jag har ett gäng personer som t.ex följer mig på Facebook, som gillar, delar och kommenterar det jag skriver, jag är ingen rockstjärna men tror ändå att en del lyssnar, det innebär ett stort ansvar.

Att vara en person som andra följer, det innebär att vara sig högsta och bästa Jag. Att ha en tydlig stabil grund och ett tydligt budskap. 

Och ja, det kommer alltid vara en del som tycker jag sätter mig på för höga hästar, som inte kan hantera det, det är OK. Mitt mål är inte att ”rädda” alla, utan att försöka nå och påverka de som vill och känner i sitt hjärta att det är rätt.

Älskar människor som tänker själva. Har några skyltar med kloka budskap runt om i huset. På en utav dem står ”Det gör inget om du tänker fel, så länge du tänker själv”. Barnen har hjälpt mig förstå den djupare innebörden av det. 😉

”You can not do great things in this world, you can do small things with great Love” / Moder Theresa

brothers-457234_960_720

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar