Blogg 41: Tröttnat på Facebook

Jösses vad det är barn, sång, kattklipp, tabbar och annat, för mig, ointressanta inlägg i mitt Facebook-flöde igen! Dags att gå in o rensa upp!

Det gäller att berätta för Facebook vad det är man önskar se, klicka på lilla pilen uppe i höger hörna på inläggen o dölj. Går rätt snabbt så ändras flödet.

Men får ändå tuppjuck på alla filmklippen, i mobilen är det i princip det enda som kommer, och jag tittar i stort sett aldrig på dem!!! Är inte intresserad. Har då Facebooks berömda algoritmer misslyckats?!

Jag har idag drygt 3600 vänner på Facebook, har medvetet byggt upp det för att kunna nå ut med mina budskap, flödet är enormt! Inbjudningar, födelsedagar, grupper, sidor, allt är mycket. Väldigt mycket. Så jag rensar hej vilt, vill ha det i flödet som ger mig energi, inspiration, upplevelser. Vill se människorna bakom profilerna, inte filmklippen de delar…

Det är tur det är en app som jag själv väljer När och Var jag vill öppna! =) Fördelen med fria viljan!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar