Blogg 49: Kreativiteten återvänder

Maken är inne på sin 15:e vecka i skolan. Varit en väldigt utmanande vår och är fortfarande, men just nu känns de resterande 8 veckorna uppnåbara.

Han är borta måndag tiiidig morgon till fredag sen kväll och med våra tider som egenföretagare har vi knappt träffats under helgerna heller. Jag är den sammanhållande länken i familjen, och med 2 barn som blir 18 i år och en som blir 14 är det inte så att de är direkt beroende av oss som föräldrar längre. Iofs skönt att vi uppfostrat självständiga barn. Hoppas och tror de klarar sig väl i livet!

Det har inneburit väldigt mycket jobb och fokus för att hålla ihop det hela ekonomiskt. 3 boende, huset, en lägenhet i Malmö till ena barnet och ett studentboende i Kalmar till maken och företagen med sina fasta utgifter. Det har varit slitsamt. Känns lättare nu när maken jobbat några helger med dyk och fisketurer.

Sommaren är hans högsäsong, då hoppas jag kunna ta några dagar ledigt o njuta av sol, vänner och livet i största allmänhet. Orken har varit låg till att socialisera, har dragit ner på nätverksträffar och möten för att hålla för det viktigaste.

Att känna att det inte längre hänger helt o hållet på mig är otroligt befriande och väcker verkligen kreativiteten igen! =)

Att vara en känslomänniska och vara inkännande med energier kan sannerligen vara en berg o dal bana! 😉 Idag är en typiskt God dag! <3

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar