Blogg 65: Avslöjande!

Jag trivs på scen, att stå i rampljuset. Har alltid gjort, även om jag när jag var barn försökte inbilla alla andra (och var övertygad om själv!) att jag var blyg. Kanske för att jag inombords kände mig blyg men jag gjorde en massa saker ändå. 

Så vem skulle tro att jag är rätt associal. Också. Jag har en sida som gärna drar sig undan folk och som älskar ensamheten. Min man vet det. Och tycker stundtals det är rätt jobbigt. Han får gilla läget. 😉

Jag skulle aldrig få för mig att sitta mitt i en publik! ALDRIG! Nära utgångarna placerar jag mig. ALLTID. Känner mig instängd o vantrivs i stora folkmassor.

Så handlar på udda tider när det är lite folk i butikerna, har lärt mig ”stänga ner” o går i min egen värld. Skönt.

Har lärt mig hantera det, blev väldigt påverkad av det förr. Att alla intryck strömmade in o gick inte att stänga av. Nu kontrollerar jag hjärnan o säger till den när den ska stänga. Också tricket för att kunna hantera så många bollar parallellt. Jag gör något, stänger ner o kan lätt hitta o få fram informationen när den behövs igen.

Sån är jag. =)

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar