Blogg 7: Varje framgång har en bakgrund

Att nå balans. Den där träningen om balans som jag pratade om i förra blogginlägget. När kommer den? Hur kommer den? 

Jag får ofta frågan hur många timmar mitt dygn har. Brukar svara 25 o 8 dagar / vecka.

För 10 år sedan skilde jag mig och en ny resa genom livet startade. Jag var företagare innan dess också o varit i 10 år, jobbade arslet av mig, sov dåligt, hade magkatarr konstant, misskötte maten och tränade inget. Fick under den tiden 2 barn också som jag hade med på jobb deras första år.

Det var rätt ohållbart. Järnvilja och envishet på gräns till idioti var nog det som höll igång mig. 

Vid skilsmässan började jag fundera över livet. Som var och hur jag ville ha det. Insåg att jag ville annat. Kom i samma veva i kontakt med en kvinna som heter Camilla och gick till henne för att få healing, reiki, som var något av det mest underbara som hänt mig! Jag flög! Vid den tidpunkten hade jag lågt imunförsvar o blev ofta sjuk, så jag började med vitaminer för att bygga upp det, i kombination med healingen. Hoppade på en kurs i Reiki o älskade varenda kunskap jag fick till mig. Gick en till och en till. Under loppet av ett år hade jag blivit reiki master o började hålla egna kurser. Under hela denna perioden gick jag genom mitt eget liv. Mediterade mycket, rensade, förlät, lärde mig hantera mitt bagage och det jag gick genom påverkade hur jag såg på min omgivning.

Men mer om det kan du läsa om i morgondagens blogg.. 😉

6966584_orig

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share

Lämna ett svar