Drivkrafter

Försäljning är skoj. Iaf den bakomliggande psykologin. Vad får människor att ticka att faktiskt genomföra ett impulsköp eller komma till insikten att just det du erbjuder har de behövt hela sitt liv utan att veta om det.

Jag driver ett företag där jag tillverkar intimkrämer och oljor, Nature Calling, som jag har haft i ca 8-9 år. Det har alltid sålt stabilt, inga mängder men vad jag hunnit med när jag haft tusen järn i elden i olika skeden. I år har jag tagit beslutet att satsa helhjärtat på det. Att verkligen åka ut på mässor, söka nya kontakter och branscher och jobba på att sprida produkterna. Produkterna är bra, de är riktigt bra, de håller vad de lovar. Om nu en olja kan lova något, vi är ju ändå individer.

Det roliga är att nu ska säljprocesser starta. Givetvis har jag en hemsida som jag uppdaterat, naturecalling.eu, en FB- sida som legat halvsovande länge som jag aktiverat med inlägg dagligen, en annonskampanj för att få nya följare, den roliga leken med att få klick och gillningar. Att inte vara mainstream. Det är inte så lätt! men det är himla skoj! Har de senaste 6 åren mer eller mindre levt med statusuppdateringar ständigt pågående i huvudet. Vissa saker jag gjort har jag formulerat en status på som jag sen lagt ut.

För 2 veckor sen skickade jag ut till 15 av våra kunder att alla beställningar innan 6/2 inför Alla hjärtans dag, medföljde 3 st Trisslotter i leveransen. Gjorde en text på ”tur i spel, tur i kärlek – ska vi testa tesen” typ. Det roliga är att beställningarna har haglat in! Och ännu roligare är att en av våra återförsäljare hörde av sig, hon hade vunnit 1.000 kr!!! Ingen är gladare än jag!

Har idag, söndag, packat leveranser några timmar som skeppas ut imorgon, och fick köra o köpa fler Trisslotter! =)

Tur i spel / tur i kärlek!?! Stämmer det?
Tur i spel / tur i kärlek!?! Stämmer det?

Skoj! Oavsett om det behövdes fyllas på ändå i våra kunders lager så vill jag gärna tro att chansen att vinna är en stark drivkraft. Den kan pocka på o trigga. Ska bli spännande nu o lägga upp planen för hela året. Har ett par kundbesök i veckan som kommer. Älskar verkligen att komma ut o prata om våra produkter! På riktigt skitskoj!!!

Ha en skön kväll o njut av lilvet!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share