En STOR röd varningslampa med all välmening!

Trodde cirkusen med det otroligt dåliga bemötandet på Actic​ (kundservice i Stockholm, gymet i Ystad blir tyvärr lidande i mitt fall pga huvudkontoret inte kan sköta sig) skulle va över, but nooooo.

Har nu betalt 2.814 kr för något som skulle kosta 1.266 kr och får nu helt plötsligt ytterligare krav på 1.889 kr?! När de, enligt samtal med dem i veckan, skulle ha löst allt?!

Har aldrig hängt ut ett företag som betett sig illa, men detta är verkligen något jag behöver varna för för att inte fler ska bli drabbade!

Deras faktureringssystem skickar inte ut fakturor, inga påminnelser utan går direkt till inkasso. Dvs avgifter på mer än det dubbla läggs på.

En kundservice som är katastrofal, tar flera dagar för dem att svara och då svara de inte ens på frågorna jag ställt. Har begärt underlag, hjälp med att avsluta medlemsskapet samt en samlingsfaktura för resterande period för att slippa detta varje månad. Några underlag har jag inte fått, de har under 1 månad vägrat upprepade gånger att avsluta medlemsskapet o hänvisat till att jag ska åka till gymet o göra det (något jag vägrar, kommer inte sätta min fot där igen) och fick löfte om en samlingsfaktura i veckan, något som inte genomförts än.
Har en lång mailkontakt med dem sedan 4:e nov, som fortsätter!

Så funderar ni på att välja gym, en STOR varningslampa från mig med de varmaste välmeningstankarna!

Startade ett medlemsskap där i början av oktober för att ha ett kompletteringsgym o ha mer att välja på i min träning. Kör 4-8 pass i veckan o inte alltid lusten stämmer överens med ”egna” gymets pass. Varit där ca 10 gånger och har inget ont att säga om personalen i Ystad på Hangaren, men bemötandet på deras kundservice i Stockholm är som sagt det sämsta jag varit med om och jag hade inte skrivit detta om det inte varit för breven, 2 från Kronofogden och ett från inkasso, som låg i brevlådan idag.

Har en totalt prickfri historik och skäms faktiskt att hämta in posten o se de breven!

Eftersom jag inte fått underlagen vet jag i dagsläget inte ens vad det är jag betalt för!!!! Men den månatliga summan skulle ligga på 229 kr, det har jag inte en enda betalning på. Minsta är på 289 kr, dvs med 60 kr påminnelseavgift.

Tråkigt att behöva skriva ner ett företag på detta viset, men det är ett klockrent exempel på hur viktig kundservice är!

Carina Månsson / Mångsyssllande entreprenör

Share