Händer allt av en anledning?

Har senaste dagarna på olika vis blivit bromsad i projekt. Projekt om jag tror på, som jag kastat mig in i med hull o hår och ändå tycks det finnas en anledning med att vänta. Människorna runt omkring mig tycks inte redo.

Det väcker tankar!

Är det jag som behöver bromsas?! Eller hänger ”de andra” inte med i svängarna?! Är jag otydlig eller är det universums sätt att säga, – Lugna dig, det kommer en tid för det också, men just nu så fokusera på det du har framför dig.

Väcker små tankefrö kring hur jag funkar, varför jag ofta känner mig oförstådd och faktiskt ofta håller tillbaka för att inte skrämma. Vet att jag har väldigt kort mellan tanke o handling och att min hjärna trimmas o ökar i hastighet med de uppgifter jag tar på mig, med tempot som ökar och de krav jag ställer på mig själv och det jag gör.

Ibland är det en utmaning bara att visa tålamod till mig själv.

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör / Ystad

Share