Individuella mål i grupp!

Sprang på en annan egenföretagare i mataffären tidigare idag. Småprat om hur livet flyter på och självklart hur businessen går. Insåg när jag svarade att trots att jag har lika mycket jobb som i fjol så har jag fått struktur. Jag har tagit mig tiden att sitta ner o möta mig själv, med en spark i häcken från goda företagarkollegor. 

Vad är det jag gör. När gör jag det. Tid, energi i förhållande till fakturerbar tid. Nu är det inte all tid som går att fakturera, jag värdesätter den ideella tiden där hjärtat och själen får sitt lika mycket. Men mat på bordet och tak över huvudet resulterar i lugn sömn, glada barn och en lugnare vardag med mindre stress. Det är en process att ta sig ur ”gratisarbetarträsket”. Det är lätt att hamna där i uppbyggandet av företaget, vilket inte behöver vara fel, det är ett utmärkt sätt att marknadsföra sig, men sen krävs det balans.

Klurar just nu på en modell, vad och hur mycket jag jobbar med olika projekt just nu och vad det genererar i fakturering, verse var jag skulle vilja vara. Nyttigt att tänka till. Ingen rocketscience att förstå vikten av, men ack så lätt att ”glömma” / prioritera bort.

Min spark som funkar här är en Mastermindgrupp jag är med i. Vi träffas en gång / månad i 6 månader. Otroligt givande. Skulle absolut rekommendera fler sådana. Vi är inte så många vilket är en fördel, alla får sin tid! Vid varje träff tar man upp sin senaste utmaning för att komma vidare, bollar det i gruppen och hittar på så sätt sina nya mål, löser problemet o lossar på tankefnurrorna som gärna dyker upp.

Det hela har resulterat i en massa ledig tid. Själen har hunnit ifatt kroppen. Kroppen har blivit känsligare o har lättare att nå genom med sina meddelande, när något är i obalans upptäcker jag det lättare och kan göra något åt det. För utmaningsfritt är livet aldrig. =) En av tjusningarna med det va!?!

dart-444196_1280 kopia

Njut av helgen och kom ihåg, det är skönt att jobba med struktur!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

www.carinamansson.se

Share