Kort uppdatering på livsläget!

Det händer mycket i livet. Jobbar på med att marknadsföra Ystad Stadsteaters uppsättningar i höst, Spökvarning och Mordmysterium. Innebär mailutskick i steg 1, kontakter med media, lägga en plan o strategi, möten, kontakter med föreningar och företag och en hel del jobb bakom datorn. Superskoj! =)

Har fullt på Parelle med kunder så det kommer byggas ett till behandlingsrum så jag kan vara där heltid o korta ner vänteköerna för kunderna o ta fler kunder. Lägger marknadsföringsstrategi där också. Kört väldigt mycket Facebook annonser o nu senaste 2-3 månaderna har det poppat upp mängder med liknande salonger som kör annonser. Supertrist! Avskyr vara en ”i mängden” så jobbar på nya vinklingar o idéer. Vägrar hamna i priskrig som blir följden när alla gör samma! Där händer så mycket o vi utvecklas hela tiden! Superkul!!!

Leveranser och beställningar från återförsäljare med Nature Calling rullar in i strid ström! Barnen är ju anställda så de jobbar några timmar var varje vecka. Sååå skönt med win win! De hjälper till o de får betalt! Har bytt ut all inredning o rensat upp i tillverkningsrummet så det ska va trevligare o lättare att jobba där! Supernöjd med det!

Kommer vara ansvarig tillsammans med Elin i Nätverket Österlens styrelse på Gåsamiddagen vi har 20/10. Så haft möte kring det o gör allt uppföljningsarbete det blir efter ett möte. Gillar jobba undan uppgifter som kommer direkt, glömmer det annars! Så tjoff tjoff! Ska bli kul! Stå lite på scen o prata med Elin, gick bra i fjol så tror vi fixar det galant i år också! Gillar styrelsen i NÖ!!! Trivs väldigt bra där! Alla har enorm kompetens o kan vara sig själva och har respekt för varandra och att vi har olika åsikter!

Försöker parallellt med allt jobb få ordning på vårt privata liv. Med hus o hem, barn o förhållande. Det är logistik på hög nivå! 😉

Har faktiskt en viss inre stress just nu men har 2 dagar off nästnästa vecka när vi ska besöka vänner på Bornholm och har laddat ner en ny meditationsapp! Headspace! Det bör väl göra tricket?! 😉

Njut av dagen, livet och andas!

Carina

Share