Hälsa o träning

Intresset för hälsa o träning har jag haft med mig genom hela livet, som instruktör sedan många år, massör i 25 år där kroppen naturligt är i centrum och sedan en utbildning som Kost och livsstilsrådgivare.

Kropp o själ, välmående, balans, hälsa, utveckling.. Ja, det är heltid att leva! 😉

Jag har genom åren fått erbjudande otaliga gånger om att hoppa på MLM företag och sagt nej, fram till en väninna frågade mig vid en period i livet då jag sökte något nytt att sätta tänderna i, något jag kan jobba med var som helst i världen. Testade produkterna och gillar hur kroppen reagerar på dem. Mer och jämnare energi, sötsuget försvann, kroppen känns starkare vid träning och återhämtar snabbare och jag behöver inte uppfinna hjulet på nytt, allt finns redan. Hela systemet och allt underlag finns! Bara duplicera.

Så jag kör på och äter shaker / smoothies till frukost och lunch, tar kosttillskott (har jag alltid gjort, bara bytt märke), äter träningsprodukterna och de fantastiska mellanmålen från Herbalife. Ett gammalt beprövat företag.

Med i konceptet finns tillgång till grupper med stöttning, recept, tips, träning. Att göra livsstilsförändring är tufft o kräver stöd från omgivning.

Är Du sugen på att testa produkterna så hjälper jag Dig gärna, hojta till bara!

http://www.livsstilstestet.se/inindex.php?ak=2461

Eller om Du är sugen på att testa businessen så finns mer info via länken http://www.vardinegenchef.se/2461

carina@anglagarden.com eller 0734-14 66 66

Share