Sogga ihop eller skapa vidare!?!

På riktigt! Har gått in i en period som är så lugn! Har lyckats delegera o strukturera så mycket senaste året att jag har knappt något kvar att göra. Vad gör jag då?! Skulle väldigt enkelt kunna negga ihop o tappa sugen, men nä, jag börjar titta på möjligheter att utvecklas, studera vidare (ansökt om en distanskurs till hösten), gå utbildningar och planera vad jag mer kan göra för att kunna aktivera kropp o hjärna.

Tränar mer. Håller fler pass o funderar på vilka fler jag skulle kunna köra.

Japp, så fungerar min hjärna. O så ber jag universum om mer jobb! =) Jobb som jag kan fakturera. det var ju lite de ideella arbeten som gjorde att jag landade här från början. Jag prioriterade galet o jobbade gratis en väldans massa. Älskar verkligen alla uppdrag, spännande och utmanande, men med min nya struktur lägger jag så mycket tid som är försvarbart på ideella uppdrag.

Så all denna extratid jag frigjort, den ska fyllas med fakturerbar arbetstid. =) Tycker jag låter skoj!

Ps. Ingen fara, kommer fortsätta göra många saker, olika också, behöver det för att hjärnan inte ska ”sogga” ihop!!! Så more fun åt folket!!!

Carina Månsson / Mångsysslande entreprenör

Share